Гарбуз Вероніка

Гарбуз Вероніка

Менеджер проекту

Невелика кімната, виділена під дитячу, розширена за рахунок приєднання балкона до житлової площі. На просторі де раніше був балкон, організовано велике робоче місце, стіл з двома тумбами і полицями і шафи з фасадами зі склом.

У самій кімнаті знаходиться дерев’яне двоярусне ліжко білого кольору, стелаж з полицями і великий розпашна дводверна шафа з антресоллю для одягу та навісна секція з полицями для іграшок. Так як в кутку кімнати знаходиться стояк опалення (вертикальна труба), в навісному стелажі зроблена спеціальна сходинка для того щоб права боковина впритул долучилася до стіни. Вийшло, що  стеллаж вирішує два завдання відразу — зберігання іграшок і приховування неприємного для всіх стояка.

Так як інтер’єр дитячої кімнати виконаний в темних тонах, всі дитячі меблі зробили білого кольору, окрасою якої стали італійські ручки з фігурками різних звіряток і квітів.

Інші наші проекти